VEELGESTELDE VRAGEN

 

 
Rekenen jullie reiskosten?
Ja, we rekenen € 0,40 per kilometer vanaf Uithoorn.
Hoeveel ruimte neemt een photobooth in beslag?
Een photobooth neemt 1,5 meter tot 2 meter in beslag en je hebt tussen de gast en photobooth ook ongeveer 2 meter ruimte nodig. (normaal en deluxe)

De 360 graden fotobooth neemt een kleine 4 tot 4,5 vierkante meter in beslag
Waarom een PhotoBooth huren?
Een photobooth is een geweldige toevoeging aan het evenement, of het nu gaat om een bruiloft, bedrijfsfeest of verjaardagsfeest een photobooth creëert herinneringen. Het is een leuke activiteit voor uw gasten en is gemakkelijk te gebruiken. Photobooths beiden een leuke en interactieve activiteit voor uw gasten. Het is een geweldige manier om de sfeer van uw evenement te verbeteren en uw gasten te vermaken.
Kan ik de photobooth buiten gebruiken?
Ja, de photobooth kan ook buiten gebruikt worden tijdens een evenement of feest. Het is wel belangrijk om nog even contact met ons op te nemen om zeker te zijn dat onze photobooths geschrikt zijn voor uw buiten evenement.
Hoe krijg ik de foto’s die gemaakt zijn van de photobooth?
De foto’s die gemaakt zijn op uw evenement zullen gelijk uitgeprint worden via een printer die erbij geleverd wordt! De 360 graden photobooth zal via de mail of airdrop verstuurd kunnen worden.
Wat is een photobooth en hoe werkt het?
Een photobooth is een apparaat dat is ontworpen om foto’s te maken. Het werkt meestal door een gebruiker uit te nodigen om voor de camera te poseren en vervolgens een of meerdere foto’s te maken met een druk op de knop.
Werkt de photobooth ook in donkere ruimtes?
Onze photobooths werken ook in donkere ruimtes ze zijn standaard voorzien van verlichting zodat de foto’s zelfs in donkere ruimtes goed tot hun recht komen.
Hoe weet ik of mijn datum nog vrij is?
Nadat u de reservering heeft geplaatst zullen wij u z.s.m. een voorstel doen. Mocht een datum toch verhinderd zijn, zullen wij contact met u opnemen.
Hoe werkt het personaliseren van de fotostrip?
Je kunt ons je wensen doorgeven en dan zullen wij een mooi design voor je maken voor op de photobooth, niet tevreden dan passen wij die weer aan tot u tevreden bent.
Hoeveel foto’s kan ik maken/printen met de photobooth?
Met onze Photobooth kun je 350 foto's maken en printen gedurende de boeking.