OVER ONS

123Photobooth is een tak van Jomo Productions, het toonaangevende bedrijf op het gebied van licht en geluid. Vanwege de vele aanvragen voor photobooths hebben wij besloten om zelf photobooths aan te schaffen en te verhuren. Hoewel we in het verleden met externe verhuurders hebben gewerkt, hebben we soms moeilijkheden ondervonden bij het gebruik van de apparatuur of waren het onbekende machines, waardoor we ons steeds opnieuw moesten inlezen.

Na een aantal van deze problemen te hebben ondervonden, hebben we besloten om ons te specialiseren in het verhuren van photobooths van hoge kwaliteit. We kregen vaak verzoeken van klanten om de schermdesigns aan te passen, maar dat was in het verleden vaak niet mogelijk.

Nu hebben we onze eigen photobooths aangeschaft en hebben we een professionele ontwerper in ons kantoor die alle ontwerpen snel en efficiënt kan aanpassen. Dit stelt ons in staat om de best mogelijke service te bieden als het gaat om photobooth verhuur.

123PHOTOBOOTH ZIT GEKOPPELD AAN EEN PRINTER DIE DIRECT JOUW FOTO KAN AFDRUKKEN

Geef je gasten een souvenir mee naar huis. Onze photobooths zijn gelinkt aan een digitale fotoprinter die direct jouw foto kan afdrukken. Sommige verhuurders leveren geen printers maar bij ons is dat standaard behalve bij de 360 graden booth want dat zijn geen foto's maar korte filmpjes die je naar jezelf kunt sturen.

Foto maken en afdrukken binnen 5 minuten. Leuk voor jong en oud op ieder evenement!

ONTWERPER

Hey, dit is Denise. Ze is een getalenteerde vormgever en verantwoordelijk voor het ontwerpen van photobooths voor verschillende gelegenheden, of het nu gaat om themafeesten, bedrijfsfeesten of andere feestelijke evenementen. Denise is zeer creatief en kan van alles iets moois maken. Als je een lastig thema hebt of een leuk idee, dan kan je dit aan haar doorgeven en gaat ze ermee aan de slag.

Het ontwerpproces kan wat tijd in beslag nemen, daarom raden we aan om zo snel mogelijk afbeeldingen, logo's of ideeën aan ons door te geven, zodat Denise aan de slag kan. Als het ontwerp niet bevalt, kan het een keer aangepast worden. We vragen je om zo duidelijk mogelijk in een e-mail aan te geven wat je nodig hebt, zodat ons team ervoor kan zorgen dat het op tijd af is.

Als je zelf iets wilt aanleveren of maken, dan kan je gerust contact met ons opnemen voor de juiste afmetingen. Als wat je hebt gemaakt niet past, is dat geen probleem. We kunnen kijken of we het passend kunnen maken.